Zagadnienia, testy i zadanie praktyczne na zajęcia na III semestr TTW w Przemyślu z przedmiotu – usługi żywieniowe. Proszę rozwiązać testy i zadania praktyczne. Rozwiązanie jednego dowolnie wybranego testu oraz rozwiązanie jednego zadania praktycznego przesłać na adres mailowy szkoły.
Zagadnienia:
1.Przedsiębiorstwa agroturystyczne na różnych poziomach rynku.
2. Popyt na usługi agroturystyczne.
3. Analiza działań prowadzonych przez konkurencyjne gospodarstwa agroturystyczne.
Kształtowanie się przychodów i kosztów w działalności agroturystycznej.
Poniżej linki do materiałów i zadań:
t08-2016-pazdziernik-egzamin-zawodowy-praktyczny
t07-2018-styczen-egzamin-zawodowy-praktyczny
r06-2019-czerwiec-egzamin-zawodowy-pisemny
r03-2019-czerwiec-egzamin-zawodowy-pisemny
Prawne aspekty prowadzenia działalności agroturystycznej i turystyki wiejskiej